iPhone-trøbbel i gokk

åherremalla for en dag..

Jeg voknet opp og hadde kjempdårlig tid, måtte bare løpe ut av huset uten å ha gjort meg i stand for skole i det hele tatt! Fikk ikke en gang tid til å ta på meg sokker.. Da jeg kom på skolen måtte klassen min være igjen i storefri for å ha møte med lærerene om bråk i klassen, noe vi har hørt 100 ganger før. Etter skolen dro noen av oss på cafee som var kjempekos, men SÅ!

Dere skjønner, jeg skulle til Vear i dag for å muligens kjøpe en brukt iPhone 4 jeg fant på finn. Så jeg bare satt meg på bussen uten å vite adressen til dit jeg skulle og iallefall ikke hvor jeg skulle gå av. Har jo aaldri vært der før.. Heldigvis møtte jeg på Greger! Han hjalp meg å finne adressen og det viste seg at det var rett ved der han bodde. 

Imens vi satt på bussen prøvde jeg å ringe hun damen for å forsikre meg om at hun var hjemme, men hun tok ikke telefonen.. ikke før jeg hadde gått av og begynt å traske opp over bakken ringte hun tilbake, og hva får jeg høre.. at hun har solgt den til en annen! Inni meg så bare !#@@%*"#, men jeg sa det gikk fint og at det sikkert hadde vært en missforståelse. Mannen hun hadde kjøpt den av var i midlertid ikke sikker på om han ville ha den alikeveld så hun lovet at om han ikke skulle ha den kom hun til å kjøre den til Sandefjord selv!Jeg begynte å gå tilbake, men i stedenfor å stoppe og vente på bussholdeplassen jeg hadde vært på, tenkte hjernen min at jeg måtte gå til et annet buss-stopp som hadde busser direkte til Sandefjord (noe som ikke finnes.. jeg må jo innom Tønsberg for å komme hjem..). Da jeg kom på at jeg måtte gå tilbake ser jeg en buss til Tønsberg kjøre forbi. Den hadde akkurat vært ved buss-stoppet.. jeg småløp tilbake for å skjekke når neste buss kom.. 40 min. 

Så da sto jeg der og trippet for å holde varmen imens jeg sutret litt for megselv og nynnet på "I'm a survivor" ^^. Haha, patetisk.. En god sommerdag hadde dette ikke vært noe stress, men midt i januar.. NEI TAKK! Trodde jeg skulle dø av kulde! Jeg hadde jo ikke en gang sokker..

Bussen var selvfølgelig sen.. 13 min faktisk.. men jeg kom meg til Tønsberg og fant så en buss hjem til Sandefjord og gikk de 20 min det er å gå fra bussholdeplassen til der jeg bor..

Damen har enda ikke ringt ang. telefonen såå jeg er ganske sikker på at jeg gjorde alt det forgjeves meeen.. jeg fikk jo noe å fortelle ^^

Noen som også ahr hatt en crazy dag?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Therese<3

Linn Therese<3

16, Sandefjord

Jeg er ei gladjente fra Sandefjord på 16 år! Jeg skal prøve å blogge om mine interesser og min hverdag! Om det blir mye outfits og dill vet jeg ikke, men kanskje.. vet aldri ^^ Stay tuned peeps<3

Kategorier

hits